Met trots presenteren wij onze nieuwe huisstijl

Vanaf vandaag zult u ons nieuwe logo en huisstijl in al onze communicatie-uitingen tegenkomen. Een moderne en frisse uitstraling met de toevoeging van de signaalkleur rood, passend bij de ambities die wij hebben om door te groeien. Met deze nieuwe identiteit zijn we klaar voor de toekomst!

Nieuwe website en webshop

De wereld veranderd en wordt steeds digitaler. Ook wij zullen daar de komende jaren meer op gaan inspelen. Vandaar dat we ook trots zijn op onze nieuwe website én de introductie van de webshop met een ruim assortiment aan producten.

Altijd in beweging

De afgelopen jaren is het familiebedrijf Frits Dijk International doorontwikkeld tot een solide en betrouwbare toeleverancier van kwaliteitsproducten voor trailers, aanhangwagens en trucks. Een begrip in de toelevering van traileronderdelen. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, vertrouwen, advies en flexibiliteit.

Vanuit het centrale magazijn in Nuenen leveren wij onze kwaliteitsproducten door heel Europa. Frits Dijk International is altijd in beweging en onze producten komen dagelijks aan u voorbij. We blijven de vertrouwde service leveren die u van ons gewend bent. Vanuit ons moderne pand in Nuenen staat een vakkundig, ervaren en goed op elkaar ingespeeld team voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Maar we zijn nog niet klaar!

Veranderen van huisstijl is een veelomvattend traject en we zullen de komende periode hard nodig hebben om alles zowel in als buiten de organisatie door te voeren. U zult onze nieuwe identiteit steeds vaker terug gaan zien in onze communicatiemiddelen, verpakkingen en op social media.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord.