NIEUW: EcoLED II

Op de succesvolle IAA beurs in Hannover heeft Aspöck haar volledig nieuwe LED achterlicht ‘EcoLED II’ gepresenteerd. Deze indrukwekkende Full Led achterlamp bezit een aantal interessante technische features, waarmee dit een fantastische aanvulling van het programma is.

Zo is deze lamp bijvoorbeeld uitgerust met een universele lens, die zowel voor de linker- als de rechterzijde gebruikt kan worden. De lampunit kan, indien deze 180graden gedraaid wordt, ook universeel worden gebruikt! De lamp bezit een zeer groot, homogeen lichtbeeld en is voorzien van een dynamisch knipperlicht. Ook is standaard de knipperlichtcontrole geïntegreerd, conform ISO 13207!

De optionele LED breedtepijler, wordt op een speciale steun met een vooraf gedefinieerd breekpunt gemonteerd, zodat bij eventuele schade enkel deze steun gewisseld hoeft te worden. Deze robuuste lamp heeft een zéér lage inbouwhoogte en is voor zowel 12-als 24V inzetbaar. Zoals u gewend bent zijn de boutafstanden cq. montagematen gelijk aan de voorgaande modellen.

Voor meer productinformatie kunt u hier de gedetailleerde productfolder downloaden. Mocht u nog meer vragen hebben, dan staat uiteraard ons verkoopteam voor u klaar.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord.